• (063) 755-35-51
  • (098) 434-61-10
  • (099) 276-46-47
Кошик порожній

Контакты

Замовити дзвінок

Пн-Пт. з 10 до 19

Сб. з 11 до 16

Нд. вихідний

м. Одесса
вул. Фонтанська дорога 11, офіс 210

Кальяни з Польщі до 20000 грн

Ціна
Категорії
Виробник
Країна
Матеріал шахти
Тип з'єднання
Отвір під підсвічування
Уловлювач меляси
Висота (см)
Діаметр шахти (см)
Кольори
Сортування
Білі кальяниСріблясті кальяниСталеві прозорі кальяниКальяни для домуДешеві кальяниКальяни Amy недорогоКальян на подарунок чоловікові і жінціВисокі, великі кальяниМаленькі, невеликі кальяниКальяни Alpha HookahКальяни MaklaudКальяни MattpearКальяни Mamay CustomsКальяни в зборі в повній комплектації

st-market.com.ua - інтернет-магазин комплектуючих для кальянів. У лінійці Кальяни з Польщі до 20000 грн зможете замовити кращі товари Кальян Wookah Black Orange Crystal Waves, Кальян Wookah Red Black Crystal Check, Кальян Wookah White Nox Crystal Olives. Заказати недорого товари Brodator. Ми пропонуємо товари високої якості. У категорії Кальяни Wookah представлена продукція від великих торгових марок Afzal, Kaya Shisha та інших виробників. У нас доступна ціна на щипці. Товари доставимо в Украина або самовивіз з Києва. Вибирайте у нас щипці і отримаєте товар в швидкі терміни. У лінійці Кальяни з Польщі до 20000 грн ви зможете купити ущільнювач для чаші в будь-який день тижня. Ми працюємо і у вихідні дні.

ST market

Відгуки о Кальяни з Польщі до 20000 грн

55

Не перший раз працюю з даним магазином, обслуговування на високому рівні, завжди йшли на зустріч і давали доречні поради. Ціни на товар доволі адекватні, відповідають якості.

  • Доставка товару
    по Україні

  • Офіційна гарантія
    від виробника

  • Оплата готівкою
    або картою

  • Повернення
    без питань