• (063) 755-35-51
  • (098) 434-61-10
  • (099) 276-46-47
Кошик порожній

Контакты

Замовити дзвінок

Пн-Пт. з 10 до 19

Сб. з 11 до 16

Нд. вихідний

м. Одесса
вул. Фонтанська дорога 11, офіс 210

Кальян на подарунок чоловікові і жінці

Ціна
Категорії
Виробник
Країна
Матеріал шахти
Тип з'єднання
Отвір під підсвічування
Уловлювач меляси
Висота (см)
Діаметр шахти (см)
Кольори
Сортування
Білі кальяниСріблясті кальяниСталеві прозорі кальяниКальяни для домуДешеві кальяниКальяни Amy недорогоКальян на подарунок чоловікові і жінціВисокі, великі кальяниМаленькі, невеликі кальяниКальяни Alpha HookahКальяни MaklaudКальяни MattpearКальяни Mamay CustomsКальяни в зборі в повній комплектації

Покурити кальян - відмінний варіант відпочинку. Дуже зручно якщо курильний прилад завжди під рукою. Шанувальники ароматного диму звичайно ж оцінять стильний і функціональний кальян в подарунок. А вигідно купити кальян подарунок в Одесі, Сумах, Чернівцях, Луцьку та інших містах, з доставкою дає можливість наш інтернет-магазин. Міцна і якісна конструкція прослужить тривалий час забезпечуючи ефективні сеанси куріння і нагадуючи про людину, яка змогла підібрати такий хороший презент.

Кілька порад щодо вибору кальяну на подарунок

Складнощі у виборі кальяну для іншого користувача звичайно виникають, адже смак на такі виріб може відрізнятись. Простіше якщо це близький друг, переваги якого хворий відомі. Але все ж будь-хто, курець оцінить надійний, міцний, стильний і простий в збірці і догляді курильний прилад. Як підібрати такий кальян? Звичайно ж, варто звернути увагу на високу якість і вибирати варіант "як для себе". Основними аспектами у виборі оригінального презенту курцеві стануть:

  • Зовнішній вигляд. Те, за чим на перший погляд оцінюють виріб. Хоча дизайн залежить від смаку нового власника, можна виділити кілька стилістичних напрямків на вибір: традиційні (вироби класичної форми, зі східними мотивами декору; сучасні моделі (лаконічність форм і мінімалізм), дизайнерські, унікальні варіанти (поєднання рідкісних порід деревини і кришталю, незвичайні колби і шахти, ручна робота, яскраві неонові варіанти і повністю скляні кальяни);
  • Якість збірки і матеріалу. Для ефективного, приємного і зручного застосування прилад повинен бути виконаний з надійного нержавіючої сталі, анодованого алюмінію. Вони стійкі до перепадів температурних режимів і впливу вологи. Відсутність швів, правильна пайка і швидка, герметична збірка продовжують терміни експлуатації і роблять її більш зручною. Колби можуть бути виконані також з різних матеріалів: кришталю, металу, дерева, але все ж найоптимальнішим вибором залишаються вироби з товстого скла. Шланг повинен міцно кріпиться до основи, але при цьому бути гнучким і еластичним, з довжиною близько 1,5 - 2 метри. На сьогодні найбільш затребуваними стають силіконові варіанти;
  • Габарити кальяну. Так, в залежності від подальшого використання можна купити компактний, невеликий прилад, зручний для транспортування і курінні соло або в парі. Для великих компаній підійде висота від 65 см, об'ємна колба і чаша;
  • Комплектація від виробника. Так, доречно в якості подарунка вибрати готовий до застосування курильний прилад, з усіма потрібними елементами. Вибирати окремо шахту або варіанти без чаші, мундштука і подібні не варто, адже це потягне додаткові фінансові витрати нового власника. Багато бренду пропонують навіть кальяни з щипцями, калаудом і іншими потрібними аксесуарами, які роблять процес безпечним і приємним для курця.

Кальян на подарунок чоловікові і жінці

Кальян в якості подарунка дуже оригінальна ідея, особливо якщо знати переваги винуватця торжества. Прилад слід вибирати з душею і урахуванням усіх важливих параметрів якісного виробу, тоді він безсумнівно порадує власника і принесе максимальну насолоду.

ST market

Відгуки о Кальян на подарунок чоловікові і жінці

55

Очень достойная модель кальяна , много дыма, классный дизайн , хорошая комплектация.

55

Купив такий маленький кальянчик для подорожі. він дуже легкий, зручний, не габаритний. збирається дуже легко.

55

Купила додому собі такий кальянчик повністю в матовому кольорі, дуже компактний і зручний, якість відмінна для своїх грошей, повна комплектація, відразу отримала і протестувала, тяга хороша))

Питання та відповіді

❓ Який бренд кальянів краще доглянути імениннику?
У каталозі товарів величезний вибір товарів на будь-який смак і бюджет, на подарунок ви зможете купити такі популярні бренди як Amy, Wookah, Yahya, Hoob і багато інших.
❓ Чи можна вибрати кальян який підійде як чоловікові так і жінці?
Так, є універсальні забарвлення такі як золото, срібло, чорний, білий і тд, з дизайном відповідним і тим і тим.
👉 Як підібрати правильний кальян для подарунка?
Менеджери нашого магазину з радістю допоможуть підібрати вам кальян на подарунок на вашу переваги і бюджету.
  • Доставка товару
    по Україні

  • Офіційна гарантія
    від виробника

  • Оплата готівкою
    або картою

  • Повернення
    без питань