• (063) 755-35-51
  • (098) 434-61-10
  • (099) 276-46-47
Кошик порожній

Контакты

Замовити дзвінок

Пн-Пт. з 10 до 19

Сб. з 11 до 16

Нд. вихідний

м. Одесса
вул. Фонтанська дорога 11, офіс 210

Кальяни для дому

Ціна
Категорії
Виробник
Країна
Матеріал шахти
Тип з'єднання
Отвір під підсвічування
Уловлювач меляси
Висота (см)
Діаметр шахти (см)
Кольори
Сортування
Білі кальяниСріблясті кальяниСталеві прозорі кальяниКальяни для домуДешеві кальяниКальяни Amy недорогоКальян на подарунок чоловікові і жінціВисокі, великі кальяниМаленькі, невеликі кальяниКальяни Alpha HookahКальяни MaklaudКальяни MattpearКальяни Mamay CustomsКальяни в зборі в повній комплектації

Куріння кальяну останнім часом стало дуже популярним серед жителів нашої країни. Відкривається безліч закладів, що надають таку послугу, все частіше любителі кальянів купують їх і для домашнього використання. Якщо було прийнято рішення купити кальян, перше, чого треба визначиться - основні цілі його застосування, від яких вже буде виходити вся функціональність, розмір і зовнішній вигляд кальяну. Дуже маленькі варіанти - до 30 см, це більше елемент декору або цікавий подарунок, в якому не продуманий сам процес куріння. У статті розглянемо головні аспекти, які слід враховувати, при виборі якісного кальяну для будинку.

Конструкція кальяну для домівки - вибір якісного варіанту

Кальян - це курильний пристрій, що прийшло до нас зі східної культури. Його конструкція складається з декількох основних елементів, на які і слід звернути особливу увагу при купівлі кальяну. Для того щоб не допустити помилок, особливо новачкам, і зробити правильний вибір кальяну для будинку, розглянемо основні характеристики комплектуючих.

Шахта кальяну

Ефективне куріння кальяну часто залежить від параметрів шахти, її висоти і діаметра, матеріалу.

  • Рекомендується вибирати варіанти від 50 сантиметрів, які можуть забезпечувати гарне охолодження і чисте куріння;
  • Середню класичну тягу забезпечить діаметр трубки 11 мм, а вже від 13 мм затягування будуть легшими і приємними;
  • Зверніть увагу на матеріал виготовлення шахти: пріоритет - нержавіюча сталь, анодований алюміній і лише в останню чергу її зовнішній вигляд.

Популярним варіантом є високі (60 - 70 см) шахти єгипетських кальянів. Вони практичні у використанні і прості в догляді. Попитом користуються прилади - Khalil Mamoon - єгипетського виробника, що давно завоював лідируючі позиції у всьому світі. Важливим практичним елементом і декором є наявність блюдця. Багато фірм-виробники продумали дифузори, що відповідають за безшумність куріння. Але просто рекламним ходом є використання декількох трубок - найчастіше вони не функціонують на повну, курильні властивості дуже низькі.

Колба

Колба - це основний елемент кальяну зі скла. Важливо звернути увагу на її якість, товщину і відсутність дефектів. Але не варто купувати і найдорожчі варіанти, адже з часом судини треба замінювати, до того ж вони часто розбиваються. Шахта повинна щільно входити в колбу, при цьому не дістаючи дна. Металеві і дерев'яні колби Не такі зручні, в них не видно рівня води, а пластикові швидко вбирають колір і запахи рідини.

Елементи з'єднання і герметизація кальяну

Сучасні виробники кальянів пропонують кілька варіантів з'єднання - на різьбі, клік системі і прокладці, одні з найпопулярніших.

Ущільнювачі - це класичне рішення, їх завжди можна замінити і поліпшити герметичність з'єднання. Різьба більш практична, але при деформації дуже складно підібрати новий елемент. Важливо звернути увагу на спайку елементів, рівність трубки, щільність стиків елементів.

Чаша

Серед аксесуарів з'являється багато новинок, але найбільшу популярність має класична глиняна чаша. Використовують також чашу форми фаннел, з одним отвором, вона вимагає більше спека. Серед матеріалів для чаш також актуальні кераміка, скло і силікон.

Шланг

Вибір шланга відбувається за такими основними параметрами, як: довжина, товщина, матеріал і подальших догляд. Оптимальна довжина 1,5 - 2 метри. Матеріалами може гума, пластик, шкіра або силікон. Слід пам'ятати шланг повинен бути герметичний і гнучким.

Купити кальян для будинку в Одесі, Києві та інших містах України можна за допомогою нашого інтернет - магазину. Великий асортимент самих приладів і аксесуарів до них, широкий діапазон цін і досвідчені консультанти допоможуть підібрати хороший варіант для домашнього використання.

ST market

Відгуки о Кальяни для дому

55

Думав, що кальян буде більше, не побачив висоту відразу, в цілому дуже подобається кальян, для транспортування супер)

55

Купив такий маленький кальянчик для подорожі. він дуже легкий, зручний, не габаритний. збирається дуже легко.

55

Купила додому собі такий кальянчик повністю в матовому кольорі, дуже компактний і зручний, якість відмінна для своїх грошей, повна комплектація, відразу отримала і протестувала, тяга хороша))

Питання та відповіді

❓ Чим відрізняється кальян для домашнього використання?
Кальян для будинку вибирають до 70 см, середньої висоти, щоб його було легше транспортувати, брати з собою на природу. Так само варто звернути увагу на інші елементи кальяну. Краще не економити і брати з якісних матеріалів.
❓Сколько стоят кальяны подходящие для дому ?
Вартість кальянів різноманітна, у нас ви зможете знайти на будь-який смак і гаманець, від найдешевших до преміальної дорогих.
👉 Які бренди випускають кальяни для будинку?
Асортимент виробників кальянів для будинку дуже багатий. Ви зможете знайти пристрої AMY, Kaya Shisha, HooB і багато інших всесвітньо відомих брендів.
  • Доставка товару
    по Україні

  • Офіційна гарантія
    від виробника

  • Оплата готівкою
    або картою

  • Повернення
    без питань