• (063) 755-35-51
  • (098) 434-61-10
  • (099) 276-46-47
Кошик порожній

Контакты

Замовити дзвінок

Пн-Пт. з 10 до 19

Сб. з 11 до 16

Нд. вихідний

м. Одесса
вул. Фонтанська дорога 11, офіс 210

Приготування кальяну в домашніх умовах

Якщо вже користувач береться за це завдання, то він прагнути впоратися з нею якомога більше креативно. Наприклад, замість звичайної води в колбу заливається молоко або сік. Такий підхід дуже сподобався курцям і став часто використовуватися як вдома, так і в тематичних закладах. Новачкам варто порекомендувати завжди дивитися відео-уроки. Вони дозволять уникнути величезної кількості помилок, зробивши процес куріння більш приємним.

приготовление кальяна дома и в заведении

Експерти виділяють кілька нюансів, покликаних відчутно полегшити підготовку кальяну:

  • Дивно, але підготовка починається з ретельного промивання кальяну. Кожна окремо взята деталь пристрою опускається під струмінь проточної води. Після цього колба заповнюється заздалегідь обраної фільтрує рідиною. Шахта закручується таким чином, щоб нижня трубка занурювалася на один-два сантиметрів в рідину. Даний нюанс приходить тільки з досвідом, після безлічі прикрих помилок. Якраз від цього залежить легкість і комфортність тяги. Важливо відзначити, що використання молока в чистому вигляді небажано. Правильніше буде розвести його водою або додати 2-3 столові ложки солі, таким чином, молоко не буде пузиритися і заважати паління.
  • Наступним кроком йде підківка вугілля. Їх потрібно викласти на підготовлений і розігрітий джерело тепла, наприклад плиту для розпалювання вугілля. Сигналом до того, що вугілля готовий до використання, стане зміни кольору. Важливо відзначити, що вугілля можна ставити на шальки тільки якщо він повністю червоний і не має чорних плям. В іншому випадку, при палінні буде виділятися більша кількість вуглекислого газу, що призведе до головного болю.
  • Потім чаша заповнюється тютюнової сумішшю. Необхідно приділяти велику увагу правильному підбору тютюну, адже без якісної сировини не можна отримати бажаний рівень куріння. На щастя, сучасний ринок насичений різними марками і брендами, а значить користувач має просто запаморочливе різноманітність. Не можна зробити оптимальний вибір, беручи за основу слова інших людей. Це приходить тільки з часом, після великої кількості постійних експериментів. Необов'язково курити тільки один смак за раз. Навпаки, куди краще змішувати різні аромати, постійно перебуваючи в пошуку ідеального поєднання.как мыть кальян

Не варто думати, що кальян на молоці чимось значно відрізняється від класичного. Молоко всього лише додає невеликий шарм паління і майже не впливає на смак. Знову ж таки, в колбу заливають найрізноманітніші рідини, не зациклюючись на чомусь одному.

Процес розкурювання кальяну в домашніх умовах вимагає дотримання певної послідовності дій:

  • розмістити добре розігрітий вугілля;
  • використовуючи трубку виконати продування трьома короткими, але різкими затяжками;
  • виконати більш плавні затяжки;
  • в залежності від відчуттів можна прибрати або додати вугілля.

Правильне приготування кальяну вимагає врахування низки нюансів. З цією метою ми підготували окрему таблицю, в якій зібрали всі головні правила і секрети.

Наповнення колбиКолбу слід наповнювати рідиною до того рівня, коли трубка шахти занурюється на 2-2,5 см
Підготовка тютюнуПеред забиванням чаші, потрібно попередньо підготувати тютюн - його потрібно розм'якшити і розпушити руками. У пачках можуть потрапляти великі палиці рослин або занадто щільне листя - їх потрібно видалити
Спосіб забиванняЗабивання може бути виконана класичним чином, оверпаком, бути більш щільною або повітряної
Фольга або калаудДля контролю спека можна використовувати фольгу (її укладати слід в три шари) або спеціальний пристрій - калауд
Вибір вугілляДеревної, кокосовий або саморазжігающійся. Кожен вид вугілля має певні особливості, переваги та недоліки

Багато хто віддає перевагу не тільки забивати кальян в домашніх умовах, але і самостійно виготовляти сам пристрій або окремі його складові. Так, особливою популярністю користуються чаші на фруктах - ідеальний варіант для любителів насичених цитрусових смаків і міцних ароматів.

Особливу увагу слід приділити і вибору тютюну - тут потрібно враховувати його фортеця, жаростійкість, димність і в залежності від цих характеристик підбирати чашу і вугілля. Виробники пропонують, як класичні, так і вельми оригінальні смаки тютюнових сумішей, тому кожен зможе підібрати для себе оптимальний варіант.

Коментарі: 0

Вас може зацікавити

Кальян Yahya Bonfire
Висока якість, функціональність, стильний дизайн - такими характеристиками наділяє продукцію бренду Yahya курці і експерти. Фірма зробила ставку на доступність ...
Виробник:
Yahya
Категорія:
Кальяни Yahya
Ціна:
1580 грн.
Кальян Wookah Lumi Red
Польський виробник Wookah впевнено утримуватиме позиції на ринку кальянів. Його продукція стильна та елегантна, багато моделей доповнені ексклюзивними матеріала...
Виробник:
Wookah
Категорія:
Кальяни Wookah
Ціна:
23877 грн.
7 %
kaya-phunnel-clayhead-section-glinianaia-chasha-dlia-kaliana-fanel
Kaya Phunnel Bowl виготовлена ​​з глини. Із зовнішнього боку має захисний шар фарби. Завдяки цьому чаша є жаровідпірної і довговічною. Її розміри і форма розрах...
Виробник:
Kaya Shisha
Категорія:
Глиняні
Ціна:
188 грн.
175 грн.
kalian-amy-4-stars-ss-1002
4-STARS - SS1002 є недорогу модель від відомого виробника. Кальян відрізняється хорошою тягою. При цьому його курильні характеристики ні чим не гірше, ніж у біл...
Виробник:
AMY
Категорія:
Кальяни Amy 4 Stars
Ціна:
4000 грн.
Уголь для кальяна Oasis
Вибір хорошого вугілля - невід'ємна частина ефективно процесу куріння. Серед великої різноманітності, наші менеджери можуть сміливо рекомендувати купити вуг...
Виробник:
No Brand
Ціна:
199 грн.

Схожі статті

  • Доставка товару
    по Україні

  • Офіційна гарантія
    від виробника

  • Оплата готівкою
    або картою

  • Повернення
    без питань