• (063) 755-35-51
  • (098) 434-61-10
  • (099) 276-46-47
Кошик порожній

Контакты

Замовити дзвінок

Пн-Пт. з 10 до 19

Сб. з 11 до 16

Нд. вихідний

г. Одесса
вул. Фонтанська дорога 11, офіс 210

Підготовка кальяну до куріння

Як потрібно правильно готувати кальян? Цим питанням задаються багато курців. Успіх криється в попередній підготовці і продумування всіх можливих нюансів заздалегідь. Насправді, в такому підході абсолютно немає нічого складного або незвичайного, просто певний набір дій поступово стає звичкою, без якої вже не обходиться жодна кальянная церемонія.

В першу чергу, необхідно ретельно перевірити цілісність всіх деталей використовуваного пристрою. Це дозволить повноцінно переконатися в тому, що його дійсно можна повноцінно і безпечно використовувати. Від погляду досвідченого користувача не сховається навіть сама незначна або дрібна несправність. Важливо робити це з певною періодичністю, інакше одного разу відпочинок буде безповоротно зіпсований, що небажано. По-друге, потрібно постійно стежити за тим, щоб кальян постійно знаходився в ідеальній чистоті. Не можна залишати пристрій після куріння без процедури очищення. Для цього на сайті була представлена ​​окрема стаття, яка розповідає про правильний догляд за кальяном і про те, що включає в себе поняття догляд.

как мыть кальян как подготовить кальян

Розглянемо дієву діагностику для кожної окремо взятої деталі кальяну.

Шахта перевіряється просвічуванням на світло. Вона повинна повністю проглядатися і не мати ніяких запахів. Щоб перевірити це, досить просто понюхати її. Якщо виявляються навіть мінімальні сліди сторонніх ароматів, їх потрібно відразу ж усунути. Якщо в пристрої використовуються силіконові шланги, то їх потрібно промивати відразу ж після завершення куріння. Також на ринку зустрічаються моделі, що відрізняються гідрофобними матеріалами. На це важливо звертати уваги ще на етапі здійснення покупки, щоб цей факт не став для користувача малоприємною несподіванкою. Найпростішим рішенням стане віддати перевагу шлангу з силікону. Вони дуже довговічні і максимально прості в щоденному обслуговуванні. Доведеться подбати про це питання заздалегідь. Дана деталь повинна завжди бути повністю сухий, інакше краплі рідини почнуть надходити в мундштук, доставляючи курцеві ряд незручностей.

уголь и фольга для кальяна

Визначити чистоту колби не складно. На її поверхні просто не повинно бути ніяких помітних плям і забруднень. Потрібно розуміти, що будь-який, навіть самий незначний запах, всередині колби обов'язково вплине на куріння. Так що від нього краще позбавлятися якомога швидше. Чаша миється прямо після кінця куріння. Для форсованої просушування допускається покласти її на розігріту плиту або в духовку. Через одну або дві хвилини деталь стане повністю готовою до використання. Також чаша прогрівається безпосередньо перед початком куріння. Додатково, приділіть необхідний час вугіллю, довівши їх до оптимального температурного режиму.

У підсумку, підготовчі процеси не повинні викликати у користувача ніяких складнощів. Головне пам'ятати про всі нюанси заздалегідь, а не намагатися зробити все за п'ять хвилин до початку. Це дозволить завжди насолоджуватися густим і ароматним димом без зайвої суєти, отримуючи лише позитивні емоції від кожної наступної затяжки.

Крім самої підготовки кальяну до використання, необхідно також дотримуватися основних рекомендацій під час куріння:

  • Вода або інша рідина для наповнення колби повинна бути холодною.
  • Немає необхідності робити занадто довгі і часті затягування.
  • При виникненні проблем з диханням або кашлю, необхідно вийняти вугілля з чаші і дочекатися поки чаша і тютюнова суміш злегка охолонуть.
  • Середня тривалість куріння кальяну не перевищує одну годину.
  • Для зберігання тютюну знадобиться використовувати щільно закриту тару, яка не пропускає світло.
  • Оптимально курити кальян без поспіху.

У таблиці нижче ми розібрали основні етапи підготовки кальяну до використання і проаналізували ключові особливості

Підготовка тютюнуТютюн злегка віджати, щоб він був середньої вологості. Видалити з нього тверді частинки і гілочки. Засипати тютюн в чашу - відступити від країв чаші на кілька міліметрів.
Розколювання вугілляЗнадобиться 3-4 невеликих вугілля. Після того, як він буде рівномірно розігрітий, його знадобиться помістити посередині чаші.
Розкурювання кальянуВсього 5-7 затяжок допоможе правильно розкурити кальян. Якщо з цим виникнуть труднощі, можна спробувати перемістити вугілля.

Коментарі: 0

    Вас може зацікавити

    new
    Калауд Hate Winner
    Сучасне пристрій - калауд, відмінна можливість регулювати подачу спека до тютюнової суміші і при цьому забути про фользі. Багато виробників пропонують свої ріше...
    Виробник:
    Hate
    Категорія:
    Kaloud Lotus
    Ціна:
    237 грн.
    kalian-japona-hookah-shuriken
    Кальян Shuriken відрізняється своїм оригінальним оформленням, завдяки якому він став ідеальним рішенням для використання в ресторанах і барах.Конструкція моде...
    Виробник:
    Japona Hookah
    Категорія:
    Кальян
    Ціна:
    11225 грн.
    shahta Maklaud X Skeleton
    Шахта, що не залишає курців байдужими - Maklaud X Skeleton. Це оригінальне і міцне вироби з незвичайним декором - кільцем із зображенням трьох черепів, які на...
    Виробник:
    Maklaud
    Категорія:
    Maklaud X
    Ціна:
    5875 грн.
    kalian-kaya-elox-590-wave-blue
    Кальян Kaya Elox 590 - компактна модель, приємно дивує елегантним і витонченим дизайном. Її шахта з анодованого алюмінію. Вона не окислюється і не іржавіє. Така...
    Виробник:
    Kaya Shisha
    Категорія:
    Кальяни Kaya Elox
    Ціна:
    3586 грн.
    kalian-kaya-la-coppa-4-0
    особливості конструкціїКонструкція кальяну Kaya La Coppa 4.0 є дуже популярною серед поціновувачів Кальянокуренії. Сам по собі кальян скляний. До речі, саме ...
    Виробник:
    Kaya Shisha
    Категорія:
    Кальяни Kaya Glass
    Ціна:
    3823 грн.

    Схожі статті

    Перейти
    • Доставка товару
      по Україні

    • Офіційна гарантія
      від виробника

    • Оплата готівкою
      або картою

    • Повернення
      без питань

    Підписатися на ЗНИЖКИ І РЕКОМЕНДАЦІЇ: